Gå till huvudmenyn Gå till sidnavigeringen Gå till huvudinnehåll All 3M.com Site Map
 

Visar alla produktkategorier

1-25 av 78 produkter

 
 
Andningsskydd   Webshop Hitta butik
 

Andningsskydd i alla skyddsklasser som skyddar mot partiklar, gaser och ångor i luften. Filtrerande halvmasker, halv- & helmasker samt batteri och tryckluftdrivna andningsskyddssystem

Återförslutningsbara fästsystem     Hitta butik
 

Återförslutningsbara fästsystem är ett nyskapande alternativ till traditionella fästsystem. 3M Dual Lock och 3M Scotchmate ersätter skruvar, spikar, snäpplås och andra metoder för uppsättning av exempelvis väggpaneler, skyltar och utställningsmontrar. När du sedan behöver reparerar, byta ut eller underhålla material eller produkter, är de lätta att ta ned. Montering och demontering går snabbt och enkelt.

Automotive aftermarket   Webshop Hitta butik
 

3M erbjuder ett omfattande program av lim och tät och täckmaterial för karossreparationer på bilar. Du kan vara säker på att 3M:s produkter möter de krav som bilfabrikerna ställer på originalutseende och finish.

Båtindustri Köpinformation    
 

Vi har lösningar för dig inom tillverkning, underhåll eller reparationer av båtar.

Relaterade produkter
 
VHB™ tejp     Hitta butik
 
Båtvård     Hitta butik
 
Båtvård     Hitta butik
 

3M har ett komplett sortiment av produkter för underhåll av båtar ut- och invändigt. Produkterna skyddar mot smuts, tuffa väderförhållanden och UV-strålar.

Bilindustri Köpinformation    
 

3M Automotive utvecklar lösningar för bilindustrin för säkrare och mer komfortabla bilar.

Bilvård     Hitta butik
 

3M produkter för Marin och Bilvård - Proffsens val - nu kan även du få tillgång till våra produkter. Vi har valt ut ett sortiment som både är lättöverskådligt och enkelt att använda.

ColdHot™ kall- och varmdyna     Hitta butik
 

Nexcare™ ColdHot™ Packs (Mini, Maxi och Classic/Comfort) kyl- och värmedynor ger dig möjligheten att använda naturlig terapeutisk verkan både av värme och kyla på ett enkelt och behagligt sätt. Med dessa produkter kan du behandla smärta lokalt utan bruk av smärtstillande läkemedel.

Command-produkter   Webshop Hitta butik
 

Med 3M:s Command™- produkter sätter du enkelt upp krokar med dubbelhäftande tejp. Tejpen fäster på de flesta väggmaterial, dock ej tapet. Det unika med Commandtejpen är att du kan ta bort kroken utan att limrester blir kvar och flytta krokarna när du önskar.

Distributörer och MCS Auktoriserade distributörer av folieprodukter och lösningar     Hitta butik
 

3M leder utvecklingen av varumärkesprofilering. Vi har ett stort urval av dekorlösningar för alla typer av användningsområden. Här finner du distributörer som har 3M´s produkter lagerförda för snabb och smidig leverans. MCS™ Auktoriserade distributörer är dessutom särskilt utbildade av 3M, har fullsortiment av våra folier, håller hög servicegrad och kan svara på de flesta tekniska frågor och önskemål!

Dubbelhäftande tejp     Hitta butik
 

Har häftämne på båda sidor om en bärare, vilket ger en stadigare tejp som underlättar hantering och applicering. Tejperna kan användas till sammanfogning av metall, glas, trä, papper, plaster och målade ytor. Ett användningsområde är exempelvis montering av komponenter i mobiltelefoner.

Relaterade produkter
 
VHB™ tejp     Hitta butik
 
Elektronikproduktion     Hitta butik
 

Vårt kompletta sortiment av produkter och teknologi erbjuder innovativa konstruktionsmöjligheter för telekommunikation, medicin och industriella applikationer.

Engångsmaterial sjukvård   Webshop Hitta butik
 

Vi erbjuder ett brett sortiment av engångsprodukter för sjukvården så som syntetiska gips och skenor för frakturbehandling, värmetäcken, operationsdrapering, mun- och andningsskydd mm.

Enkelhäftande tejp     Hitta butik
 

Vi har ett brett sortiment av enkelhäftande tejper. Vinyltejperna finns i flera färger och används till färgkodning, identifiering av instrument och utrustning, golvlinjemarkering i fabriker och idrottshallar. Vi har flera varianter av vävtejper, för fixering, reparation, buntning och tätning. Tejperna fäster mot de flesta underlag, kan rivas av för hand, klarar fukt och dessutom finns tejper som kan sitta på plats flera månader i sträck utan att lämna rester. Polyestertejper används när du behöver tunna skarvar med hög hållfasthet. Tejperna tätar, förstärker och skyddar i en mängd olika applikationer inom vitt skilda segment. Tejperna har en hög åldersbeständighet och finns i flera färger. Våra aluminiumfolietejper fungerar i de mest krävande situationer såsom strålningsskärmning, tätning av ventilationstrummor, fuktspärr, maskering och reparationer inom- och utomhus. Du hittar tejperna inom flygindustrin, tillverkning, bilindustrin, transport och underhållsindustrin. Tejperna är flamsäkra, termiskt ledande och har en hög temperaturtålighet. Våra friktionsreducerande tejper används i alla situationer som man vill minska eller öka friktionen, exempelvis till transportband, rullar och skenor. De förlänger transportbandens livslängd och får varorna att glida lättare. Dessutom har vi en friktionshöjande tejp, som bl.a. används till sjukhussängar.

Relaterade produkter
 
VHB™ tejp     Hitta butik
 
Maskeringstejp     Hitta butik
 
Ergonomiprodukter     Hitta butik
 

Din kropp i fokus! Din kropp ska hålla hela livet och receptet heter variation och anpassning. 3M ergonomiprodukter möter dina behov och hjälper dig att arbeta bekvämare på kontoret, hemma eller när du reser. Att ha det bra framför datorn ökar effektiviteten och ger en positiv arbetsmiljö.

Etikettmaterial     Hitta butik
 

Korrekt produktinformation och spårbarhet blir allt viktigare inom många branscher. Du hittar etiketter som är gjorda med 3M:s etikettmaterial överallt omkring dig alltifrån bilen, hemelektronik och hushållsapparater till närmiljön såsom bussar, lastbilar, flygplan, butiksmiljöer, lager och logistik. I och med att korrekt produktinformation och spårbarhet blir alltmer viktigt inom många branscher så är det extra viktigt att du väljer rätt material för din applikation. Oavsett om det gäller att märka datorer, bilkomponenter, eller vitvaror så har vi lösningen för dig.

FAST Tätningstejp     Hitta butik
 

Luft- och fukttätning året runt – Tejperna i 3M FAST-serien fäster mot de flesta byggnadsmaterial, membran och byggfolier. De kan användas för in- eller utvändig tätning av fönster, dörrar och andra genomföringar och anslutningar. • Snabbare och enklare montage • Energieffektivt och klimatsmart • Kan appliceras i temperaturer ner till -18 °C

Festool Automotive Systems   Webshop Hitta butik
 

3M Bileftermarknad och Festool Automotive Systems slår ihop sina produktportföljer.

Fiberrondell     Hitta butik
 

3M:s sortiment av fiberrondeller täcker alla behov på marknaden - från allroundprodukter med aluminiumzirkonoxid till kraftiga rondeller med Cubitron™ avsedda för mycket tuff avverkning.

Relaterade produkter
 
Slipmaskin     Hitta butik
 
Andningsskydd   Webshop Hitta butik
 
Slipband     Hitta butik
 
Flygindustri Köpinformation    
 

Antingen du arbetar med tillverkning, underhåll eller reparationer inom flygindustrin - vi har lösningarna.

Företag som tillverkar och monterar Avancerad hel- eller halvfoliering, övrig Wrap och Paint-Replacementlösningar     Hitta butik
 

Här hittar du din 3M MCS™ Certifierade Tillverkare. Bolag under rubriken ”Företag som tillverkar och monterar Avancerad hel- eller halvfoliering, övrig Wrap och Paint-replacementlösningar” är särskilt utbildade av 3M att tillverka och montera 3M:s olika specialfolier för hel- eller delfoliering. Montörerna har klarat alla de tuffa krav som utbildningen kräver och har avlagt godkänt praktiskt prov. Detta innebär att du som slutkund kan känna dig trygg med 3M:s utökade materialgarantier inom ramen för MCS™-Garantin, kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Företag som tillverkar och monterar skyltar, fordonsdekor och övrig grafik     Hitta butik
 

Här hittar du din 3M MCS™ Certifierade Tillverkare. Bolag under rubriken ”Företag som tillverkar och monterar skyltar, fordonsdekor och övrig grafik” är särskilt utbildade av 3M att tillverka och montera 3M:s olika folier för skyltar, glasade partier, enklare fordonsdekor och övrig tänkbar grafik. Montörerna har klarat alla de tuffa krav som basutbildningen kräver och har avlagt godkänt teoretiskt och praktiskt prov. Detta innebär att du som slutkund kan känna dig trygg med 3M:s utökade materialgarantier inom ramen för MCS™-Garantin, kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Förslutning     Hitta butik
 

Vi har packtejper, bandningstejper, och appliceringsutrustning för en snabb och effektiv förslutning. Oavsett om du använder packtejp tillsammans med en handhållare, bandningstejper eller kartongförslutningsmaskiner så har vi lösningen för dig. Alla våra packtejper klarar de uppsatta kraven för återvinning. I vårt sortiment finns packtejper med olika ryggmaterial och häftämnen för att passa just dina behov. Efter förslutning kan alla Scotch™ packtejper förvaras i kyla.

Gör-det-själv produkter     Hitta butik
 

Våra produkter och lösningar ökar säkerhet, skydd och produktivitet - oavsett om det så gäller arbetsplatsen eller hemmet.